Ascultăm. Propunem. Implementăm.

Suntem o echipă de profesioniști pentru care succesul începe nu de la al doilea client, ci de la al doilea eveniment organizat cu primul client!

Focus Event SRL este o companie fondată în 2008 care activează în domeniul serviciilor de organizări de evenimente și online. Activitatea companiei a fost orientată cu preponderență către organizarea de evenimente medicale, însă experiența noastră ne recomandă pentru organizarea de acțiuni cu grad mare de complexitate, aparținând unor domenii diverse.

Dezvoltarea Focus Event se bazează pe construirea unor parteneriate durabile, bazate pe încredere, cu clienții noștri. Scopul nostru este creare unui portofoliu de clienți fideli pentru care să avem abordări unice, personalizate având drept rezultat evenimente croite pe nevoile și statura lor.

DE CE NOI?

Din 2008 la dispoziția clienților noștri...


Dezvoltarea Focus Event se bazeaza pe construirea unor parteneriate durabile, bazate pe incredere, cu clientii nostri.
Scopul nostru este crearea unui portofoliu de clienti fideli pentru care sa avem abordari unice, personalizate avand drept rezultat evenimente croite pe nevoile si statura lor.

Suntem o echipa de profesionisti pentru care succesul incepe nu de la al doilea client, ci de la al doilea eveniment organizat cu primul client!

9

ani de experiență în domeniu


Focus Event SRL este o companie fondata in 2008 care activeaza in domeniul serviciilor de organizari de evenimente si online.
7

evenimente medicale anuale


Ne ocupăm de organizarea a peste 7 evenimente medicale anuale (congrese, simpozioane, conferinte, cursuri etc.)
>20

județe cu proiecte coordonate de noi


Coordonăm sau am coordonat campanii de promovare pentru proiecte europene în peste 20 de județe.
>56

clienți mulțumiți de serviciile noastre


Avem abordări unice, personalizate având drept rezultat evenimente croite pe nevoile și statura clienților noștri.