Servicii de publicitate pentru proiectul “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Suceava”
05/03/2017
Materiale de informare și promovare a Programului Operațional Regional 2014-2020, pentru perioada 2016-2017
05/03/2017

Materiale informative si de promovare - necesare la actiunile prevazute a avea loc in contextual detinerii Presedintiei române a Aliantei Internationale pentru Memoria Holocaustului (IHRA)

Beneficiar: Ministerul Afacerilor Externe, Bucuresti

Ministerul Afacerilor Externe manifestă preocupare constantă pentru îmbunătăţirea serviciilor pe care le asigură cetăţenilor, precum şi pentru consolidarea capacităţilor instituţionale şi profesionalizarea angajaţilor.
În scopul realizării acestor obiective, MAE a implementat, în diferite domenii de activitate, o serie de proiecte finanţate din fonduri europene sau din fonduri bugetare. Cele mai multe au ca scop îmbunătăţirea serviciilor consulare şi diversificarea metodelor de informare şi documentare.
Având în vedere realităţile cărora reţeaua consulară trebuie să le facă faţă în prezent, MAE desfăşoară, sub genericul “Consulatul mai aproape de casa ta”, o amplă campanie de modernizare a instrumentelor consulare, care include realizarea unor sisteme informatice ce vor conduce la creşterea calităţii şi eficienţei serviciilor publice.

Activități

Materiale tipărite cu informaţii despre proiect (calareti,pop-up spider, roll-up 80x200 cm, roll –up 85x200 cm, ecusoane, snur, pixuri, carnetele A5, mape din stanta, mape din PVC, rucsac, cani termoizolante)