Politica de Remediere a ParticipăriiȊn cazul manifestărilor al căror operator este compania SC Focus Event SRL, anulate sau reprogramate din cauza epidemiei de coronavirus şi a măsurilor impuse la nivel naţional pentru stoparea răspândirii acesteia sau din alte cauze de forţă majoră, participanţii ȋnscrisi la unul sau mai multe evenimente vor primi pe emailul folosit pentru ȋnregistrare, ȋntr-o perioadă de până la 30 de zile de la data solicitării, vouchere(cupoane) de discount cu valabilitatea de 1 an.

Voucherele oferă posibilitatea ȋnregistrarii pe parcursul acelui an la diferitele manifestări operate de către Focus Event sau la cursurile online organizate de companie pe platformele proprii. Detaliile tuturor acestor manifestări vor fi comunicate din timp către toţi participanţii care au primit vouchere şi care pot fi interesaţi de evenimentele ȋn desfăşurare ale SC Focus Event SRL.

Totuşi, voucherele respective vor putea fi folosite cu până la 45 de zile ȋnainte de ȋnceperea evenimentului pentru care au fost primite (acelaşi eveniment reprogramat la o data ulterioară sau ediţia următoare a unui eveniment anulat). Nefolosirea voucherului până la acel moment conduce automat la ȋnregistrarea participantului respectiv la evenimentul pentru care a fost primit voucherul.

Nefolosirea voucherului pentru nici una dintre manifestările mai sus amintite sau folosirea parţială a acestuia (ȋn cazul ȋn care valoarea voucherului este mai mare decât valoarea taxei de ȋnregistrare pentru care se foloseşte voucherul), va conduce automat, la expirarea perioadei de un an, la rambursarea valorii integrale sau parţiale rămase.

Echipa de Organizare

[ccf_form id=”21192″]