PREVENŢIA OBEZITᾸŢII: Costuri şi Consecinţe

PREVENŢIA OBEZITᾸŢII

Costuri şi Consecinţe

 • Perioada/loc de Desfăşurare

23 – 25 Noiembrie 2023, Palas Congress Hall Iasi, Sala Ravel

 • Numărul de participanţi

Numărul estimat de participanţi este de aproximativ 400

 • Format de desfăşurare

Participare în persoană, cu transmisia online a lucrărilor. Platforma folosită pentru transmiterea ONLINE va fi ZOOM, iar datele de conectare vor fi transmise cu câteva zile înainte de startul manifestării. 

 • Organizatori

Organizatorii cursului PREVENŢIA OBEZITᾸŢII: Costuri şi consecinţe sunt Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iasi si Spitalul Clinic de Recuperare Iasi.

Operatorul manifestării este compania FOCUS EVENT.

 • Participare ONSITE

Locurile pentru participare ONSITE sunt limitate la 50.

Niciun loc nu se poate rezerva, ordinea de alocare a acestora este ordinea cronologică a ȋnregistrărilor.

 • Creditare EMC

Cursul este creditat EMC de către Colegiul Medicilor din România cu 14 puncte. Certificatele de absolvire se eliberează începând cu data de 15 decembrie 2023 din sectiunea dedicată a acestui website.

Participanții  care nu se califică  pentru  obținerea  certificatelor cu credite EMC, dar ȋndeplinesc condiția  de  prezență, vor putea  obține, la cerere, certificate de participare fără credite EMC.

Fizioterapeuții vor primi certificate de participare ce vor necesita echivalarea individuală la Colegiul Fizioterapeuților.

  • Termene limită

  Termenul limită pentru ÎNREGISTRARE STANDARD este 10 noiembrie 2023.

  Cursul „Preventia Obezitatii: costuri si consecinte” se va desfăşura ȋn perioada 23-25 noiembrie 2023 ȋn format ONSITE  la Palas Congress Hall Iasi, cu transmisia ONLINE a lucrărilor.  Locurile cu participare fizică sunt limitate, iar ocuparea acestora pe parcursul evenimentului se face pe baza principiului „primul venit, primul servit”. Nici o rezervare a locurilor cu participare fizică nu este posibilă. Este, de asemenea, posibil ca anumite secţiuni de program sa fie doar cu participare fizica, altele doar cu participare online. Nu toate secţiunile de program sunt dedicate tuturor categoriilor profesionale invitate la eveniment. Participanţii sunt invitaţi sa urmareasca programul stiinţific afisat si sa-si personalizeze experienţa la Cursul „Preventia Obezitatii: costuri si consecinte” funcţie de acest program.