INFORMAŢII PRIVIND DESFĂSURAREA ONLINE

  1. ȊNREGISTRARE ȘI PLATĂ

Ȋnregistrarea se realizează ca şi până acum, pe website-ul evenimentului, accesând linkul https://focusevent.ro/events/iasiarrhythmia/product/inregistrare-la-iasi-arrhythmia-forum-2020/

Plata taxelor de participare se poate face online prin card sau prin transfer bancar.

2. TERMENE LIMITĂ

Termenul limită pentru ȋnregistrare este 14 iunie 2020. Termenul limită pentru transmiterea rezumatelor este 5 iunie 2020, iar cel pentru transmiterea lucrărilor ȋn extenso 15 iunie 2020. Te rugăm să consulti regulile de editare şi transmitere a rezumatelor şi lucrărilor ȋn extenso de pe website-ul evenimentului.

3. “INTRAREA” LA EVENIMENTUL ONLINE

“Intrarea” la evenimentul online(conectarea) se realizează de către participanții inregistrați ȋn prealabil şi cu taxa de participare achitată pe baza datelor şi instrucțiunilor de conectare furnizate de către organizator pe email-ul fiecarui participant folosit la ȋnregistrare, cu trei zile ȋnainte de eveniment (ID de acces, parolă eveniment, link de acces). Evenimentul este realizat ȋn colaborare cu platforma online ZOOM(http://zoom.us/) aşa că poți instala această aplicație pană la sosirea datelor şi instrucțiunilor de la organizator.

4. RESURSE TEHNICE

Te rugăm să te asiguri că pe perioada evenimentului, 17-21 iunie 2020, ai la dispoziție o legătură de internet bună şi stabilă. Recomandăm utilizarea PC-urilor/laptop-urilor pentru conectarea la eveniment. Conectarea de pe telefoane şi tablete poate conduce la disfunctionalități ȋn vizualizarea şi audiția ȋn bune condiții.

5. CERTIFICATE DE PARTICIPARE ȘI ABSOLVIRE CU CREDITE EMC

Certificatele de participare şi absolvire cu credite EMC vor fi transmise ulterior evenimentului, pe baza completării formularului de evaluare care va fi pus la dispoziție pe website-ul manifestarii. Prezența ȋn fiecare zi in spațiul online la fiecare dintre manifestările creditate ale evenimentului este o condiție pentru acordarea certificatelor cu puncte EMC.

6. PROGRAMUL EVENIMENTULUI

Va putea fi consultat şi descărcat de pe website-ul manifestării, dar, totodată, va fi transmis către participanții ȋnregistrați cu două zile ȋnainte de ȋnceperea lucrărilor.