CONFERINȚA JUBILIARĂ ATOM 2018

25 de ani de la înființarea ATOM

IAȘI, 15-16 IUNIE 2018 - Palatul Culturii

Curs preconferință CHIRURGIA GLEZNEI ȘI PICIORULUI
IAȘI, 14 Iunie 2018 - PALAS CONGRESS HALL

Lucrări și Rezumate

Conferința se bazează în principal pe prezentări susținute de lectori invitați, personalități în domeniul Ortopediei-Traumatologiei din străinătate și din țară.

 SESIUNE „MEET THE EXPERT”

 Ne propunem, în funcție de interesul participanților, să organizăm una sau două sesiuni de tip „MEET THE EXPERT”. La aceste sesiuni vor fi prezentate cazuri deosebite din domeniul ortopediei și traumatologiei cu care v-ați confruntat, iar problemele diagnostice sau soluția terapeutică vor fi discutate cu un expert în domeniu (unul dintre lectorii invitați). Propunerile dumneavoastră vor apărea în programul științific al manifestării sub formă de lucrări orale. Cazurile, bine documentate imagistic, vor fi trimise pe adresă office@focusevent.ro. Maxim 10-12 prezentări vor fi selectate pentru acest tip de prezentare/discuție. Această sesiune va fi pregătită numai în limba engleză.

PREZENTĂRI E-POSTER

 Lucrările științifice propuse de participanți pentru prezentare e-poster vor fi trimise până pe data de 15 mai 2018 pe adresa contact@focusevent.ro.

E-posterele trebuie să aibă formatul 16:9 şi rezoluţia de 1920 x 1080. Materialele care nu indeplinesc caracteristicile solicitate nu vor fi afisate.