Selectează o Pagină
Înregistrare la Cursul „Sistemul Vestibular – întrebări și răspunsuri:
abordare interdisciplinară a patologiei echilibrului” 

22-24 iunie 2023 / Sala Ravel (Palas Congress Hall) și Compartimentul de audiologie al Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi

Înregistrare la Cursul Creditat EMC

„Sistemul Vestibular – întrebări și răspunsuri: abordare interdisciplinară a patologiei echilibrului”

Locurile la eveniment au fost ocupate, vă așteptăm data viitoare

Sesiuni teoretice și practice INFORMAȚII UTILE

1. Locație şi format curs

Cursul „Sistemul Vestibular – întrebări și răspunsuri” se va desfăşura ȋn perioada 22-24 iunie 2023 ȋn format ONSITE, la Sala Ravel (Palas Congress Hall) și la Compartimentul de audiologie al Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi, Strada Pantelimon Halipa 14, Iași, 700661. 

2. Ȋnregistrare şi plată

TAXE DE PARTICIPARE:

1200 lei – Sesiuni teoretice și practice

800 lei – Sesiuni teoretice

Plata taxei de participare se face prin transfer bancar în contul RO13BRDE240SV61440472400 deschis la BRD al Asociației Societatea Română de Audiologie și Patologie a Comunicării, CIF 33812985, iar înregistrarea se realizează online pe pagina web a cursului. Taxa este fixă indiferent de gradul profesional al medicului participant şi include TVA.  

Participările vor fi validate ȋn ordinea cronologică a ȋnregistrărilor şi plății taxelor de participare la curs. O ȋnregistrare care nu este confirmată prin plata taxei de participare nu va fi luată ȋn considerare.

3. Creditare EMC

Cursul „Sistemul Vestibular – întrebări și răspunsuri” va fi creditat EMC de către Colegiul Medicilor din România. Certificatele de participare cu credite vor fi emise după ȋncheierea lucrărilor pe baza prezenței la curs şi vor putea fi generate din secțiunea dedicată a paginii web https://focusevent.ro/curs-vestibul.

Participanții care nu se califică pentru obținerea certificatelor cu credite, dar ȋndeplinesc condiția de prezență, vor putea obține, la cerere, certificate de participare fără credite.

4. Anularea participării la Cursul „Sistemul Vestibular – întrebări și răspunsuri”, 22-24 iunie 2023

Dreptul de anulare a înregistrării indiferent de motivul invocat este valabil pentru o perioadă de 14 zile de la data înregistrării, dar nu mai târziu de data de 19 iunie 2023, iar taxa de participare achitată va fi rambursată integral.

Nici o rambursare nu va fi permisă după expirarea perioadei de 14 zile de la înregistrare (sau după data de 19 iunie 2023), indiferent de motivul care stă la baza solicitării.

Solicitările de anulare se realizează către operatorul manifestării, Focus Event, numai în scris, pe adresa de e-mail contact@focusevent.ro.

5. Operator curs

Operatorul Cursului „Sistemul Vestibular – întrebări și răspunsuri” este FOCUS EVENT, RO24361916, Centrul de Afaceri SOLOMON’S, Sos Moara de Foc 35, Et. 3, www.focusevent.ro, contact@focusevent.ro