Stimați colegi,

Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Grigore T. Popa” laşi și Spitalul Clinic Militar de Urgenţă ,,Dr. Iacob Czihac” laşi vă invită să participaţi la Conferința “Chirurgia Minim Invazivă şi Strategii Translaţionale”, orientată spre explorarea celor mai recente tehnici, inovaţii şi descoperiri în acest domeniu.

Manifestarea se va desfășura în perioada 27-28 Septembrie 2024, în format fizic la Cercul Militar (Casa Armatei Iași), dar va beneficia și de transmisia online a lucrărilor.

Reuniunea are drept scop dezbaterea deschiderilor şi oportunităţilor medicinii translaţionale cu scopul de a contribui la accelerarea avansului în practica medicală, în vederea creşterii calităţii vieţii pacienţilor.

Pe durata celor două zile, veți beneficia de posibilitatea de a urmări prezentări de cazuri în domeniul chirurgiei și ortopediei minim invazive, precum și de a participa la demonstrații practice ale celor mai noi instrumente și tehnici chirurgicale. De asemenea, veți avea ocazia să luați parte la dezbateri interactive despre provocările și oportunitățile din domeniul medicinii translaționale și să interacționați cu colegii și experții din domeniu.

Conferinţa va fi creditată EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Vă aşteptăm cu interes şi consideraţie!

Info conferinţă

Înregistrare

Înregistrarea este gratuită pentru toate specialitățile medicale, indiferent de modalitatea de participare (online/onsite).

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)